Menu
Your Cart

Качество

МОТО: Нашите стандарти за качество не се договарят! Единственият компромис, който правим е,
че винаги се стараем да имаме най-добрите цени !


ДО 30 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

С цел да задоволим напълно нуждите и очакванията на клиентите, за нашите продукти ние използваме само най-високо качество акрилни листове, направени от полиметилметакрилат (PMMA), в съответствие с всички европейски стандарти:
Европейски стандарт EN 263: 2010: Санитарно оборудване - акрилни листове за вани
и душ корита за битови нужди;
Европейски стандарт EN 14516: 2010: Вани за битови нужди;

Европейски стандарт EN 14527: 2008: Корита за битови нужди

ЗАЩО ?
Никой не си купува вана или душ корито, за да го използва само няколко години.
Затова Вие имате нужда от продуктите , които ще използвате дълги години или дори до живот. Ние гордо казваме: 30 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ! И го казваме само, защото законът ни задължава да кажем нещо.

Ако правилно се грижите за продуктите , те могат да бъдат ваши и на вашето семейство за дълги години, а защо не и до края на живота ви.


Меки и в същото време много здрави, приятни на допир, не-студени и лъскави, продуктите могат да бъдат поправени дори и след незначителни повреди. Силно устойчиви на УВ, флоуресцентна светлина, висока температура и вредни вещества, които често се използват в банята: парфюми, съдържащи алкохол, лакочистители, спрей за коса и различни лосиони, акрила е единственото правилно решение за направата на вана или душ корито.

Гладки и с изключителни изолационни свойства, ваните ще поддържат температурата на водата, позволявайки да се отпуснете за дълго, а с коритата вие никога няма да усетите вашите крака студени.

От производството до пристигането в крайното местонахождение - вашата вана е продукт винаги ще бъде защитен с фолио, което трябва да бъде отстранено само след монтаж. Проектиран да бъде високо – хигиенен може да се почиства с помощта на обичайните почистващи препарати за баня, с изключение на тези, които съдържат силен алкохол, киселини или абразивни частици. Няма нужда да се стърже, търка или полира. Просто измийте!

вече блести.


Защо PMMA акрил?
PMMA aкрилът – полиметилметакрилат (PMMA) е много по-добър за производството на вани и душ корита от екструдирания акрил или ABS. PMMA е метод за направата на акрилни листове чрез изливане на материала в калъп и притискане между два гладки (полирани) листа метал или стъкло, раздалечени от подложки на подходяща дебелина.
Предимството е, че има по-малко вътрешно напрежение и по този начин материалът е по устойчив
към спукване, набъбване и стареене. Ако правилно се грижите за вашата ваната или душ коритото от PMMA те ще запазят своите свойства за 30 години или дори до живот. Материалът остава силно устойчив, дори когато е изложен на неблагоприятни условия. Когато е прозрачен, този материал е познат като ПЛЕКСИГЛАС.

Екструдирран акрил (MMA) – метилметакрилат (MMA) задържа много напрежение, което се дължи на процеса на горещото му пресоване. Разтопеният акрил се изсипва през тънък прорез оразмерен до необходимата дебелина, след което изстива бързо посредством въздушно охлаждане.
Напрежение се получава и от използването на топлинно рязане или шлайфане.

Това напрежение понякога може да доведе до счупване ако във финалната фаза се използват препарати
за почистване/лепило/хим.разтвори/смазочни материали. Някой части биха изглеждали като счупено стъкло, точно от такова почистване.

ABS Акрил – съекструдиран и удароустойчив PMMA/ABS e всъщност слой ABS (92-96 %) покрит от PMMA (4-9%). Всъщност, този материал се използва като много по-евтин и алтернативен вариант на PMMA.
За сега няма доказателства за трайността и скоростта на стареене, но тъй като намалява производствените разходи, все повече и повече производители виждат в комбинацията на PMMA/ABS сериозна алтернатива
за средни и ниски ценови асортименти. Гаранционният срок ще бъде значително по-къс, в този случай!


ОБОБЩЕНА ИНФОРМАЦИЯ
ЗАЩИТНО ФОЛИО
Фолиото върху ваните служи за защита от прах, който се получава в процеса на производство.
Това фолио предпазва ваната от повреди, които могат да възникнат по време на транспортиране или монтаж. Не забравяйте, преди да поставите ваната в нейната крайна позиция, да премахнете предпазното фолио.


СЪВЕТИ ЗА НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ ВЪВ ВАШАТА ВАНА


ПРАВИЛА НА КЪПАНЕ
▪ Времето, което прекарвате във вашата вана трябва да бъде между 15-25 минути. Ако стоите по-дълго в гореща или топла вода, кожата ви ще се изсуши,
кръвоносната система ще се напрегне и тялото ви ще загуби от своята енергия и жизненост. Използването на някои алкални добавки трябва да бъде считано като изключение от това правило. В този случай е препоръчително 30 минутно стоене във ваната.
▪ След хранене препоръчваме да се изчака поне 45 минути преди да вземете вана.
▪ Ако кожата ви е много суха трябва да вземате дълги и топли вани, използвайки хидратираща пяна за вана.
▪ Топлата вана преди лягане, спомага за спокойна нощ и сладък сън.
▪ Много е важно след всяка вана да подсушавате кожата си с гладка кърпа след това да намажете цялото си тяло с хидратиращ крем или лосион.


ПОДХОДЯЩИ АКСЕСОАРИ ЗА ВСЕКИДНЕВНА УПОТРЕБА
▪ С цел запазване на естествения баланс на кожата опитайте да изпозвате само сапун с неутрално PH или душ гел. По този начин балансът на вашата кожа няма да се промени.
▪ Натуралните гъби почистват дълбоко и ефективно вашата кожа, премахвайки остатъците на мъртва кожа.
▪ Използвайки луфа гъба за почистване на ваша кожа, вие едновременно ще получите както перфектна кожа, така и много приятен масаж
▪ Препоръчително е да изпозвате и четка за нежно почистване на гърба.

ПОДХОДЯЩА ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА:
Температурата на водата за къпане има решаващо влияние върху състоянието на тялото ви:
▪ За да започне процеса на самолечение на вашия организъм, трябва да го стимулирате с не повече от 2-5 минути хладка баня от 12-24 градуса.
▪ За освежаване опитайте 10 минутна баня на 30 градуса сутрин, когато станете от сън.
▪ След изтощителен ден не забравяйте 15 минутна гореша баня на 37 градуса с цел отпускане на тялото и ума.
▪ По-топлите бани, над 37 градуса, в продължение на 10-15 мин, подобряват метаболизма, имунитета и кръвиносната система. Бременни жени или хора със сърдечни проблеми трябва да избягват къпане при такава висока температура.


Проектирано и произведено в Европае запазrена марка на