Menu
Your Cart

Опит

Sanotechnik International Group

     Марката Sanotechnik е основана през 1979 г. в Австрия със седалище във Вьолерсдорф и с бързи темпове установи позиции на европейския пазар като един от водещите търговци на едро на санитарен фаянс, с активни клонове в Унгария, Словения, България и Румъния.

     След 33 години опит започнахме собствено масово производство на широка гама изделия от санитарен фаянс, като душове, вани и душ корита.

     През 2012 г. Sanotechnik възражда производството в България, като поема фабриката на най-големия производител на акрилни вани и душ корита, станала Sanotechnik България. От самото начало сме ангажирани да произвеждаме разнообразен асортимент на високо ниво на качество. Нашите клиенти се възползват от над 10 години търговска гаранция за всички наши продукти, произведени в завода на Санотехник България.

     Друга важна стъпка последва през 2015 г., когато S a n o t e c h n I k з а п о ч в а производството си в Румъния, за цялостна модулна система за направа на душ кабини.

     Използвайки целия опит, натрупан за 36 години дейност, амбициозно създадохме концепцията SANOFLEX, модулни душ паравани от най-високо качество, използвайки най-качествени суровини от ЕС, с модерен дизайн и професионален производствен процес.

     Ние произвеждаме в съответствие с европейските стандарти широка гама от модулни душ паравани с 6 и 8 мм закалено стъкло и под търговската марка на SANOFLEX, по стандартни размери, но и по размери на нашите клиенти.

     След 2 години постигнахме капацитет от 50 000 единици годишно, обслужващи както местни, така и чуждестранни клиенти.

     SANOTECHNIK COM RUMANIEN SRL имат TUV сертификат за внос, производство и дистрибуция на санитарни изделия.

     Основната ни цел е непрекъснато да повишаваме качеството и удовлетвореността на клиентите от нашите продукти.